• Get inspired
 • Satumaisen hieno lastenhuone

  Odotatko perheenlisäystä? Onneksi olkoon! Tämä avaa kokonaisen maailman ihania värejä ja tapetteja, joilla sisustaa lastenhuone. On myös erittäin helppo löytää aihe, jos on olemassa teema, kuten värisävy, geometrisia muotoja, kukka-aihe, leikkisyys, luonto tai valokuvatapetit. Jos olet luovuuteen taipuvainen, ja käsi on vakaa, voit myös maalata seinät omalla aiheella mallineiden avulla, numeroilla, puilla tai eläimillä.

  Ellei lastenhuoneelle ole tilaa, voit aina luoda kodikkaan nurkkauksen toiseen huoneeseen. Hyödynnä eri värejä tai kuvioita, jotka rajaavat tilaa ja luovat mielenkiintoisen katseenvangitsijan. Pastellivärit sopivat vauvan kulmaan ja vahvemmat värit soveltuvat pikkulapsille ja vanhemmille lapsille. Harkitse kestävän värin käyttöä seinissä, koska ne altistuvat jonkin verran kulumiselle.

  Huone vauvalle upeissa pastelliväreissä. Luo yhtenäinen ilme maalaamalla seinän hyllyt ja kaapit samoilla vivahteilla kuin vauvan nurkan seinä.

   

  Misty Valence, Restful Le Havre, Bright Valence – Nordsjö

   

  Vahvempia värisävyjä vähän isomman lapsen huoneeseen.

  Dazzling Fontaine – Nordsjö  

   

  Hieman vanhemmat lapset olisivat varmasti mielellään mukana päättämässä, miltä omassa huoneessa pitäisi näyttää. Jos heillä on erityistä kiinnostusta, se voi olla hauskaa valita sisustusta. Luo elämää seiniin valokuvatapeteillamme ja valitse ja selaa aiheita urheilusta, eläinmaailmasta tai elokuvista.

   

   

   

   

  Tapetteja lastenhuoneeseen. Meillä on laaja valikoima suloisia tapetteja pienimmille. Tutustu kokoelmaan Scandinavian Designers Mini toimittajalta Boråstapeter!

  Kun kerran aiot koristella lastenhuoneen ja ehkä jää muutama pala tapettia yli, voit laittaa hukkapalat käyttöön tekemällä bannereita tai köynnöksiä koristeeksi.