Picture for category Bil

Auton

Tilaa haluamasi valokuvatapetti luokasta Valokuvatapetti Auton!

Sort by

VALOKUVATAPETIT – SUURIN VALIKOIMA JA EDULLISIN HINTA!

Valokuvatapetteja koko perheelle

Familjetapeter on ruotsalainen verkkokauppa, joka myy valokuvatapetteja ja canvas-tauluja koteihin ja yrityksiin. Tavoitteenamme on tarjota valokuvatapeteilla inspiraatiota ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Verkkokaupastamme voit helposti tilata mittojen mukaan tapetin omasta valokuvastasi tai valita valokuvatapetin vakiomittaisesta valikoimastamme. Olemme panostaneet kuvien luokitteluun, jotta oman suosikkiaiheen löytäminen olisi helppoa. Nyt voit valita ja tilata valokuvatapetteja kaikessa rauhassa sen sijaan, että lähtisit lauantairuuhkaan selaamaan kauppojen mallikirjoja.

Valikoimassamme on yli 21 miljoonaa valokuvatapettia, joten olemme yksi alan suurimmista toimittajista koko maailmassa. Koska keskitymme vain valokuvatapetteihin ja verkkokauppaan kalliiden kivijalkakauppojen sijasta, voimme myydä laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meillä on asiakkaita koko Pohjois-Euroopassa ja itse asiassa kaikkialla maailmassa.

Hintatakuu – taatusti markkinoiden edullisin hinta!

Meiltä ostat valokuvatapetit erittäin edullisesti. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että tarkistamme hinnoittelua säännöllisesti, jotta voisit tehdä ostoksia turvallisin mielin ilman ylihinnoittelun pelkoa.

Jos kuitenkin satut löytämään valokuvatapettejamme, kuviamme ja vastaavaa laatua edullisemmin toisesta kaupasta, voit ostaa tuotteen meiltä samaan hintaan. Edellytyksenä on se, että kyseessä on mittoja myöten sama valokuvatapetti ja että se on ostettavissa samoilla ehdoilla. Jos löydät saman tapetin edullisemmin, toimi näin: ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita, mistä olet löytänyt valokuvatapetin edullisemmin. Liitä mukaan linkki sivulle, jolta löysit edullisemman hinnan. Autamme mielellämme!

Valokuvatapetit – valikoima ja laatu

Valikoimassamme on yli 21 miljoonaa valokuvatapettia, joten olemme yksi alan suurimmista toimijoista koko maailmassa. Valitse suosikkikuvasi ja ilmoita seinän mitat, niin painamme valokuvatapettisi. Valmistusprosessia ja tapettien laatua kehitetään ja hienosäädetään jatkuvasti viimeistä piirtoa myöten. Kaikki meiltä ei suju, mutta valokuvatapetit me hallitsemme! Nyt olemme lisänneet valikoimaan myös vakiomittaisia malleja, joten voimme tarjota valokuvatapetteja erittäin huokeaan hintaan.