Aina hyvä hinta taustakuvalla!

Suositut tapetit

Seinäkoristeet - Valokuvatapetit, tapetit, taulut ja julisteet!


Familjetapeter halua innostaa ja yhdistää valokuvatapetteja ja tapetteja muihin suosittuihin seinäkoristeisiin, kuten tauluihin ja julisteisiin.


Meillä on Pohjoismaiden suurin tapettivalikoima ja voit jopa itse tilata suoraan ONLINESTA mittatilauksena kaikkia valokuvatapettejamme.


Tavoitteenamme on innostaa, ehdottaa ja tarjota valikoima, joka vastaa juuri sinun toiveitasi.
Meiltä voit helposti löytää etsimäsi kätevän suodattimen ja hakutoiminnon avulla.
Olemme kehittäneet yhdessä johtavien pohjoismaisten stylistien kanssa "pyyhkäise ja valitse”-toiminnon, jonka avulla voit nostaa tai laskea suosikkisi ja antaa sitten ystäviesi ilmaista mielipiteensä ja äänestää Facebookin kautta.


Markkinoiden suurin valikoima sopivin hinnoin!


Pohjoismaiden suurimmalla tapettien ja seinäkoristeiden valikoimalla pyrimme aina olemaan hintajohtajia ja tarjoamaan arvostetun valikoiman makusuuntauksista riippumatta.


Toimimalla kaikkialla Pohjoismaissa voimme tarjota kaikkien johtavien tuotemerkkien tuotteita hyvillä hinnoilla ja monta kertaa lyhyemmillä toimitusajoilla kuin alamme kollegat.


DIY vinkkejä ja hyödyllisiä oppaita


Jäännöspaloilla voidaan saada aikaan niin paljon hauskaa hienoista lampunvarjostimista pöytätabletteihin ja ainutlaatuisiin lahjapapereihin.


Seuraa meitä jatkossakin saadaksesi inspiroivia vinkkejä.


Panostamme paljon interaktiivisten oppaiden tarjontaan ja valmiisiin DIY-kitteihin, joita tarvitset menestyksekkääseen tapetointiin.
Älä epäröi lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä erilaisten kysymysten yhteydessä!


Kotishoppailu


Sen lisäksi, että "Pyyhkäise ja Valitse"-toiminnon avulla voit helposti valita valittujen artikkelien joukosta tai etsiä väriä tai tyyliä, voit myös valita unelmiesi tapetin inspiroivan kotiympäristön kautta.


Olemme valinneet tänne seinäsomisteita, jotka mielestämme soveltuvat hyvin eri huoneisiin, kuten esim. makuuhuoneisiin. 

Jos vastoin odotuksiasi et pysty löytämään etsimääsi tapettia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, niin yritämme ratkaista ongelmasi parhaan kykymme mukaan.


Jos meidän tavoin rakastat tapetteja ja seinäsomisteita, autamme sinua tekemään parhaan ostoksen!


Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi meille!